For Sale

Geen Pop-Up

  • Services

CUSTOMIZATION

Geen one-man-job, maar samen met jou. De eigenlijke reis van het bouwen, de motor tot op het bot opbreken en vanaf de grond weer opbouwen geeft VETVLEK die onbeschrijfelijke all-time-high waar jij deel van uit kunt maken. Wacht daarom niet langer en trap je GARAGE QUEEN aan.

Contact

Na het eerste contact zal duidelijk worden wat jouw wensen zijn en hoe jij het voor je ziet. Hierna begint het avontuur, we gaan sparren! Voorbeelden van motorfietsen die je elders hebt gezien en waar je bepaalde elementen uit hebt gehaald helpen hier goed bij. Hoe VET is het als we deze ideeën meenemen in ons eigen design maar dan met een VETVLEK twist. Dit alles doen we het liefste met jou in real-life, maar het mag ook op afstand.

VETVLEK'S OTHER SERVICES

PANCAKE

De plank goed misgeslagen? Dat komt bij iedereen voor. Daarom biedt VETVLEK de mogelijkheid om hier samen naar te kijken. We nemen alle stappen door en komen er op die manier achter wat er speelt. We bieden hierbij de mogelijkheid het voor jou op te lossen of geven eventueel advies zodat je zelf weer verder op weg kunt.

ELEKTRIC DIAGNOSIS

De angst van iedere (beginnende) bouwer is de bedrading en elektriciteit. Daarom kun je bij VETVLEK ook voor elektrische adviezen of juist het aanleggen van elektriciteit terecht. Zo ben je ervan verzekerd dat de elektra op je motor in orde is en je niet op een cruciaal moment aan de zijkant van de weg staat.

SPIJKERBAK SERVICE

Zodanig versleten dat je motor rammelende geluiden produceert? Dan is het tijd om die motor de glans te geven die hij verdient. De spijkerbak service van VETVLEK biedt de oplossing. Plaatwerk, frame hoops en totale subframe’s van hoogwaardig staal kunnen bij VETVLEK GARAGE ontwikkeld worden en maken jouw motor weer als nieuw.

MAINTENANCE FOR YOUR BIKE

Heb je inmiddels 6.000 km over de dijk geflatst of je motor zelfs al doorgeblazen tot 24.000 km? Dan is je motor toe aan een onderhoudsbeurt. Een pitstop voor je motor is belangrijker dan je denkt. Regelmatig na laten kijken door een professional en op tijd de benodigde onderhoud fixen zorgt ervoor dat jouw motor in topconditie blijft en je niet voor nare verrassingen komt te staan. Het elk jaar (of bij een door de fabrikant voorgeschreven kilometerstand) onderhouden van je motor zorgt ervoor dat je motor goed blijft presteren en bovenal veilig is.

Contact

VETVLEK’S MAINTENANCE

KLEIN ONDERHOUD

Tijdens een kleine beurt aan je motor kunnen we zien welke onderdelen er eventueel direct aan vervanging toe zijn of reparatie behoeven. Tevens kunnen we je, op basis van slijtage aan onderdelen, vroegtijdig informeren op welke termijn je rekening kunt houden met de vervanging van bepaalde onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan banden, remblokken, remschijven, kettingen, tandwielen en andere slijtage onderhevige onderdelen.

GROOT ONDERHOUD

Bij een grote beurt zijn er een aantal ‘en/of’ werkzaamheden. Dit heeft alles te maken met de grote variëteit in motormerken en types. Waar bij het ene merk bij 12.000 km de kleppen al gesteld moeten worden, hoeft dit bij het andere merk pas bij 40.000 km. Dit geldt ook voor onderdelen zoals de bougies en het luchtfilter. Aangezien er een grote verscheidenheid is aan merken en uitvoeringen, is het lastig om aan te geven wat de exacte kosten zijn voor een grote beurt.

Is je motor toe aan een beurt? Bij VETVLEK GARAGE kun je met elk merk motor terecht voor onderhoud. Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen.

ANY QUESTIONS?
DON'T WAIT,
LETS TALK!