For Sale

Geen Pop-Up

  • SEASON OF 2020

SEASON OF 2020

Jouw trots, eindelijk weer uit de stalling

Eindelijk weer in het zadel, naar buiten, de weg op, en onder een stralende zon genieten van de perfecte combinatie van snelheid, techniek en een gevoel van vrijheid – voor de motorrijders staat het hoogseizoen voor de deur. Maar eerst moet die motor nog eens goed worden nagekeken om orde op zaken te stellen. Reden: safety first. Alleen wie met een goed onderhouden motor de baan op gaat, kan onbekommerd en zonder onaangename verrassingen met volle teugen genieten van de komende motorritten.

Afgezien van een grondige schoonmaakbeurt staan nog heel wat andere zaken op de to do-lijst bij de voorjaarscontrole: Is de accu voldoende geladen? Kloppen alle vloeistofniveaus of is er mogelijk ergens een lek? Zitten de bougies goed en werkt de stroom en de lichtapparatuur? Bovendien moet de aandrijfriem correct opgespannen en ingevet zijn. Ook de reminstallatie moet uiteraard worden nagekeken.

VETVLEK CONTROLE CHECK

– Controleer je motor op lekkages
– Check de bandenspanning
– Test de remmen voordat je gaat rijden
– Loop alle verlichting na
– Gooi de tank vol

Het schroeven liever overlaten aan een professional? Een onderhoudsbeurt voor je motor bij VETVLEK Garage zorgt ervoor dat deze echt maximaal (blijft) presteren en bovenal veilig is.

VETVLEK’S SERVICES

Start jouw season of 2020 bij VETVLEK

De aantrekkelijke prijs bij VETVLEK Garage zorgt ervoor dat frustraties geen kans krijgen bij de jaarlijkse opknapbeurt van de motorfiets. Op deze manier is jouw motor klaar voor SEASON OF 2020 en zit het weer dan ook meteen nog een beetje mee, dan kun je als biker eindelijk jouw hartje aan de wereld tonen.

NOTE: „In het begin van het seizoen beter nog wat voorzichtigheid aan de dag leggen: Autobestuurders moeten mogelijk eerst nog wat wennen aan het toenemend aantal motorrijders en ook jouw eigen automatismen zijn misschien nog niet helemaal wat ze moeten zijn. Wees daarom extra scherp op de weg.” , Nick van der Vlis

Contact

ALL NEWS