For Sale

Geen Pop-Up

  • MEET NICK

MEET NICK

Nick’s Story

,,Voor zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig met hoe dingen werken, en waarom zij zo werken. Het motorische verhaal begon allemaal met een oudere schoolvriend thuis bij zijn vader in de garage. Motorblokken in skelters verwerken, minibikes maken met Puch motoren of buitenboordmotoren opvoeren. Het kon niet gek genoeg.

Daarop volgde de brommertijd; een gouden tijd voor mij en vrienden. Wie maakte uiteindelijk de mooiste of snelste scooter? Het lukte echter niet altijd. De ene keer brak er iets af of belandde ik in de sloot omdat het gas juist bleef hangen. Mijn opa zei altijd: “Al doende leert men”. Hij had gelijk, want na al die jaartjes sleutelen zijn er al mooie eindresultaten behaald waarbij zich bij ieder project weer nieuwe ervaringen opdoen.

 

BUILDING PART

Het bouwen van custom motorfietsen kwam eigenlijk als logisch gevolg op de brommertijd. Mijn ouders hadden nog een motor in de schuur van mijn opa staan waar mijn moeder nog op heeft gelest met mij in haar buik.  Het arme brikkie stond al 7 jaar stil en na eindeloos vragen had ik het vertrouwen gekregen om deze klassieker mijn eigen touch te geven.

Tijdens mijn studie en ook daarna nog werkte ik in de weekenden en avonden in de garage en hierbij verloor ik altijd de tijd uit het oog. Ik stortte me volledig in mijn projecten. Uiteindelijk liep het hobbyen thuis een beetje uit de klauwen en huurde ik een locatie in Bussum en met de steun van mijn familie en vrienden kwam VETVLEK Garage tot stand. Ik kon eindelijk van mijn droom een fulltime beroep maken.

BRING IT BACK TO LIFE

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alle motorfietsen of het weer tot leven wekken van oude afgedankte motoren. Of het nu een racer is of een dikke vette highway-cruiser, in elke motor zitten mooie aspecten. Het maakt niet uit wat je rijdt, het maakt uit dat je rijdt!

– Four wheels move the body, two wheels move the soul –

Motorrijden ervaar ik als vrijheid, avontuur en vriendschap en mijn missie is om dat met jou te delen.”

Contact