For Sale

Geen Pop-Up

  • El Diablo

STORY

De bike waar het allemaal mee begon en; waar ik ook soort van begon met rijden. Zij het in mijn moeders buik, maar ik zat er wel toen al op. Wie had gedacht dat ik deze motor ooit als eerste projectmotor zou gaan verbouwen.

Toen de motor uit de schuur werd gehaald na 7 á 8 jaar zag het arme beestje er moedeloos en verweerd uit. Maar met een nieuwe accu, nieuwe peut en een beetje elleboogvet draaide die alsof hij nooit op zielloze wijze was onterfd.

Het moest een oldskool bobber gaan worden met alles clean weggewerkt, de bedrading, electische componenten, luchtfilter et cetera. De achterkant moest compleet ‘leeg’ worden. Er is een compleet nieuwe kabelboom gemaakt en alles onder het originele zadel is verplaatst, weggehaald of omgeleid. De bobines zijn verlast naar voren, de airbox is vervangen door een K&N filter en er is een nieuwe accubox gemaakt en onder de tank geplaatst. Ook de brandstofpomp, zekeringen en spanningsregelaar zitten nu onder de tank.

Er is een panzadel passend gemaakt en een handgemaakt glasvezel achterspatbord. Alle lasnaden zijn glad gemaakt en de overgangen zijn geplamuurd. De rem en koppelingspomp zijn gepolijst en de hendels gespoten. Vanwege het vervallen van de luchtfilterhuizen is er een aangepast carterventilatie gemaakt.

SPECS:

– 1988 Suzuki VS750 Intruder
– Pinstriping door Dennis Konings
– No School Choppers achterlicht
– Titanium uitlaatwrap
– HH uitlaten
– Hagon schokbrekers
– HEL stalen rem- koppelingsleiding
– Shinko Whitewall banden
– Biltwell zadel
– Fred kodlin spiegel
– MCS gashendel

SCROLL DOWN AND CHECK IT OUT:

BACK TO BUILDS

You dream it, we create it

Bij VETVLEK Garage ontwerpen en produceren we unieke custom motorfietsen met passie. Met alle disciplines onder één dak is VETVLEK Garage opgezet om te ontwerpen, prototypes te creëren en uiteindelijk een motorfiets te ontwikkelen die aan jouw wensen voldoet. De principes van VETVLEK Garage zijn het harmonieus in balans brengen van functie en vorm en het leveren van uitstekende en unieke motoren. Een nauwgezet oog voor detail en een hoog vakmanschap zijn hierbij vereisten. We zorgen ervoor dat jij bij het gehele proces betrokken blijft; van concept tot eindproduct.

 

START PROJECT